HOERA! Doen Westland bestaat vandaag precies 1 jaar.

Dit betekent dus dat ik precies 1 jaar geleden ‘online’ ging. En dat online werd wel heel letterlijk want volgens mij heb ik de afgelopen 12 maanden meer consulten online gehad dan bij mij in de praktijk. Niet getreurd want ik héb gelukkig cliënten kunnen en mogen begeleiden in 2020.
En wat een bijzonder jaar was het he? Voor iedereen! Wat er ook gezegd wordt, wat er ook uit de onderzoeken is gekomen of nog gaat komen.. 1 ding is zeker: een gezonde leefstijl is voor jong én oud heel belangrijk!

Nog méér dan 1 jaar geleden, wil ik mijn passie voor gezonde voeding en bewegen, delen met anderen.

Zin in het komende jaar!

Wish it, dream it, do it!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten